Kontakt

I er altid velkomne til at kontakte mig på:

thomsen_katrine@hotmail.com

 

De bedste hilsner Katrine

Reklamer

3 responses

  1. Kære Katrine,
    Jeg bor i Provence, og har gennem de sidste 13 år bagt rugbrød med surdej.
    Jeg er lidt træt af at skulle have skårne rugkerner ned fra DK. (i øvrigt giver de tit melmøl, specielt de økologiske) jeg har talt med en økologisk forretning hernede ,men de kan ikke skaffe de skårne rugkerner.
    Derfor har jeg fundet din opskrift på nettet med hele rugkerner (tak for det).
    Jeg ønsker et brød der er mørkt og surt. Det skal ikke indeholde tranebær, mandler og græskarkerner, men det traditionelle hørfrø (evt solsikkekerner) og selvfølgelig hele rugkerner.
    Det er meget vigtigt for min mand, at det smager surt (i gamle dage – mørkt maltet).
    Jeg håber, du kan hjælpe os!
    Venlig hilsen
    Anna Øsrerskov
    Email: osterskov@live.dk

    • Kære Anne
      Åh jeg kender til dine udfordringer med de skårne rugkerner i udlandet, og derfor er jeg kommet på denne opskrift på et rugbrød, jeg faktisk er gået hen og blevet helt pjattet med – så nu er det mig, der importerer hele rugkerner fra Tyskland til Danmark 🙂 Opskriften er en videreudvikling af min mors rugbrødspskrift, som oprindeligt var uden alt det søde fyld og selvfølgelig med de skårne kerner. Du kan derfor blot undlade at tilsætte tranebær, mandler osv. og holde dig til de 400 g. traditionelle kerner. Jeg synes dog, at en blanding af solsikkekerner og hørfrø giver et godt “kernebrød” med bid i. Surdejen skulle gerne sikre den sure smag, og tilsætning af et par spiseskefulde malt kan også give dybde og ikke mindst den mørke farve til dit brød. Jeg håber, at du og din mand får bagt et rigtig godt brød, som smager af Danmark 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s