Hasselnøddebrownies med Nutellaswirl

Hasselnøddebrownies med Nutellaswirl

Hasselnøddebrownies med Nutellaswirl

Her kommer en variation af min sædvanlige brownieopskrift. Jeg har skiftet valnødderne ud med hasselnødder og tilsat “swirls” af Nutella (Jeg befinder mig nemlig i Nutellaens land 🙂 ) Resultatet er “echt lecker” og skal helt sikkert gentages. Det er en god måde at få brugt den sidste slat Nutella på det tidspunkt, hvor glasset er ved at være lidt fedtet og ikke egner sig til at sætte på brunchbordet længere – Hvis man da kan have et glas Nutella stående så længe 😉

Hasselnøddebrownies med Nutellaswirl

Hasselnøddebrownies med Nutellaswirl

Opskrift: Hasselnøddebrownies med Nutellaswirl (Ca. 25-30 stk)

Ingredienser: 200 g smør, 200 g grofthakkede hasselnøddekerner, 3 æg, 4,5 dl sukker, 2,25 dl mel, 8 spsk kakao, 2 tsk vaniljesukker, 0,5 tsk salt, 8 spsk Nutella

Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 150-175 grader. Beklæd en lille bradepande med bagepapir.

Smel smøret og lad det køle af til fingertemperatur. Pisk æg og sukker sammen med et piskeris i en stor skål. Bland mel, kakao, vaniljesukker og salt. Rør smør og melblandingen i æggesnapsen i et par hurtige vendinger. Tilsæt hasselnøddekernerne. Bred dejen ud i formen med en dejskraber. Sæt nu 8 spsk Nutella på kagen og kør Nutellaen ned i dejen med en gaffel, så du danner “swirls”.

Hasselnøddebrownies med Nutellaswirl

Hasselnøddebrownies med Nutellaswirl

Bag karen i 30-40 minutter midt i ovnen, til en kødnål kommer tør ud.

Denne brownie kan nemt bages i god tid. Den bliver kun bedre af at stå et døgn og sætte sig.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s